Sık Sorulan Sorular

1993 yılında CR Enterprises olarak kurulan, şimdi Rishabh Enterprises olarak bilinen değerli taşlar ve mücevher endüstrisinde 27 yıllık deneyime sahibiz. Bugün yarı değerli ve değerli taş piyasasının öncüsüyüz. Güvenilir ve verimli hizmetimiz sayesinde, ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırlanmış paranızın karşılığını en iyi şekilde sunabiliriz.

 

Rishabh Enterprises, müşteri memnuniyetini taahhüt eder ve bizimle olan ilişkinizden rahat ve memnun hissetmenizi sağlamak için mümkün olan en keyifli ve risksiz alışveriş deneyimini sunmak ister. Müşteri hizmetlerimize daha fazla yardımcı olmak için, sık sorulan soruların çoğuna yanıtlar sağladık.

 

İstediğiniz Soru burada listelenmiyorsa, lütfen bize info@rishabhindia.co.in veya girish.rishabh@gmail.com adresinden e-posta gönderin.

Genel Sorular

Burası bir toptan satış sitesi mi?

Evet, burası doğrudan Hindistan Jaipur’daki üreticiden özel bir toptan Hint gümüşü ve değerli taş sitesidir.

Firmanızdan nasıl sipariş verebilirim?

Kataloğumuzdan seçtiğiniz ürünlerin “Ürün Kodu” listesini yapın, ilgilendiğiniz miktarı belirtin ve bize postayla gönderin. Toplam nakliye ücretlerini içeren bir Performa faturası düzenleyeceğiz ve 1 veya 2 iş günü içinde size geri göndereceğiz.

Tüm gümüşleriniz 925 sterlin mi?

Evet, tüm gümüşlerimiz %92.5 saftır (sterlin olarak belirtilir). Tüm gümüş takılarımızda sadece .925 ayar gümüş kullanıyoruz.

Toptan tedarik ediyor musunuz?

Evet, biz gümüş takı üreticisiyiz. Toptancılara, bayilere, perakendecilere, sergi katılımcılarına, Alışveriş perakende zincirlerine, çevrimiçi perakendecilere, katalog satışlarına vb.

Minimum siparişiniz nedir?

Minimum sipariş değerimiz, minimum nakliye ücreti geçerli olmak üzere 1000 ABD Dolarıdır. Boncuklar ve Cips: Briolette boncuklar için minimum 2 sıra ve her boyutta minimum 10 sıra ve diğerleri için taş. Kesim ve Kabin taşları: Her taş ve formda minimum 50 adet Gümüş Takı: Her tasarımda minimum 10 adet Gümüş boncuk ve toka: minimum 300 gram

Her tasarım için 5 adetten az sipariş vermek istersem ne olur?

Tasarım başına 5 adetten az sipariş veremezsiniz. Tam otomatik toptan alışveriş sepetinden şu linkten alışveriş yapabilirsiniz: https://www.crenterprisetr.com. Fiyatlar bu sitede Hint gümüş takıları, düz nakliye ve çevrimiçi kredi kartı ödemeleri için toptan satış fiyatlarıdır.

Gönderdiğiniz alanlar nelerdir?

Dünya çapında gönderiyoruz. Şu anda 40 ülkeye ihracat yapıyoruz ve tüm dünyada çok memnun müşterilerimiz var.

Toplu olarak satın almak istersem ve kendi tasarımlarımı istersem fiyatlarda pazarlık yapılabilir mi?

Evet, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.

Diğer Sorular

Nasıl ödeyebilirim?

Hemen hemen tüm para birimlerinde tüm çevrimiçi modlar aracılığıyla ödeme kabul ediyoruz. PayPal, Banka Havalesi, Kredi veya Banka Kartlarından ödeme kabul ediyoruz. Herhangi bir alternatif para birimi hakkında bilgi için lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.

Ne kadar hızlı gönderiyorsunuz?

Siparişleri aldıktan sonra bir ila iki hafta içinde gönderiyoruz. Standart gönderim yöntemimiz, varış noktalarına ulaşması 7 ila 10 iş günü süren SPEED POST hizmetidir. İsteğe bağlı olarak UPS ile de gönderiyoruz, 5-7 gün içinde teslim ediyor.

Bulunduğun yer neresi?

HİNDİSTAN’ın güzel etnik ve geleneksel kültürel cenneti Rajasthan, Jaipur’dayız. Ayrıca yaşamak için harika bir yer!

Kullandığınız nakliye yöntemleri nelerdir?

Kullandığımız tercih edilen nakliye modları, INDIAN SPEED POST, UPS, FEDEX ve ayrıca önde gelen diğer kurye hizmetleridir.

basılı bir katalog var mı?

Hayır, basılı kataloğumuz yok. Tüm tasarımlarımız çevrimiçidir ve bunları sürekli olarak en yeni tasarımlarımızla güncelliyoruz.

Ticarette yeniyim ve işe başlamak mı istiyorsunuz?

Planınızla bize ulaşın, size mümkün olan her şekilde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Küçük miktarlar da isteseniz de web sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Sizinle nasıl iletişim kurabilirim?

Çalışma saatlerimiz pazartesiden cumartesiye 10:00 ile 19:00 IST arasındadır. Bizimle iletişime geçmenin en kolay yolu postadır, info@rishabhindia.co.in veya girish.rishabh@gmail.com adresine mail atabilirsiniz ve bir iş günü içinde size geri dönüş sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca Sayın Girish’i doğrudan cep telefonu numarasından (+91 98280-84864) arayabilirsiniz.

Seni ne zaman arayabilirim?

Bizi sabah 10’dan akşam 10’a kadar +91 98280-84864 (Mr. Girish Tholia) cep telefonundan arayabilirsiniz, sizinle konuşmaktan ve sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyarız.