Politika

Politika

Not: Politikamız aşağıda listelenen beş alt noktaya ayrılmıştır: –

1.Sipariş veya Ürün Bilgileri- Ürünlerimizle ilgili tüm bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Üçlü A kalite (AAA), Double A kalite (AA), Tek A kalite (A) olmak üzere 3 kalite hitap eden farklı şekil ve boyutlarda mevcut 8 taş çeşidi arasından seçim yapılabilir.

 

2. AAA, AA ve A kalitesinin yanı sıra ticari kalite değerli taşları da piyasaya sunduk. Bu nitelikler çok satılır ve gümüş takılarda ve moda takılarda kullanım için çok yaygındır.

 

3. Lütfen en iyi kalite ve Normal kalite olmak üzere iki farklı kalitede fasetli ve düz boncuk fiyat listesi ile yeni tanıtılan boncuklar bölümümüzü ziyaret edin.

 

4. Sitemizde çeşitli taşları, şekilleri ve ebatları, farklı kalitelerde kesim, kab ve boncuklarla kaplamaya çalıştık. Size farklı şekillerde, kesimlerde, boyutlarda ve kalitede başka değerli taşlar da sağlayabiliriz.

 

5. Sitemizde bulamadığınız herhangi bir özel taş gereksinimi için lütfen sorgu formumuzu doldurun ve tam detayları belirtin. Kendi tasarımlarınızı yaratmanıza yardımcı olmaktan çok mutluyuz.

Sipariş Onayları

Sipariş onayları e-posta yoluyla yapılır.

Sipariş işleme ve onay, sipariş edilen malların nakliyesine ilişkin anlaşmanızı içerir. Bu, e-posta veya telefon yoluyla gönderilebilir. Bundan sonra, sevkiyat gerçekleşmeden önce toplam nakliye ve ürün maliyetinin bir tahminini veren bir ön fatura belgesi göndereceğiz.

Sipariş işlemenin ayrılmaz bir parçası olarak, uluslararası işlemlerde güvenliği sağlamak için mümkün olan her türlü çabayı gösteriyoruz. Paketinizi ve ödemenizi aynı anda güvence altına almak için güvenilir acentelerin hizmetlerinden yararlanmanızı öneririz. Daha fazla detay için lütfen aşağıda belirtilen noktaları okuyunuz, mail atabilir veya bizi arayabilirsiniz.

Bu aşamada, taşıyıcı veya kurye hizmetlerini seçmeli, banka garantisi veya tanınmış güvenilir acentelerin hizmetlerini karşılıklı anlayışa dayalı olarak kullanmaya karar vermeliyiz. Bu işlemler sırasında müşterilerimiz için verimliliği ve kolaylığı sağlamak en büyük önceliğimizdir, bu nedenle herhangi bir özel gereksiniminiz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Ödemeler

Ödemeler USD ile herhangi bir biçimde yapılabilir. Lütfen bize nasıl ödeme yapmak istediğinizi önceden bildirin. PayPal ile ödeme kabul ediyoruz ve ayrıca banka havalesi, kredi veya banka kartlarını da kabul ediyoruz.

İnternet üzerinden ticari işlemler gerçekleştirirken, bir işlem tamamlanana kadar ödemeyi elinde tutan güvenli ve güvenilir acenteleri öneriyoruz. Bir alıcı olarak siz satın alımınızdan memnun olmak istiyorsunuz ve biz bir satıcı olarak güvenli ödemenin alındığını garanti etmek istiyoruz. Bu nedenle, tanınmış güvenilir ajansların hizmetlerinden karşılıklı olarak yararlanabiliriz.

Bu, alıcı olarak, ödeme yapılmadan önce ürünü teslim alıp inceleyebileceğiniz anlamına gelir. Alıcının onayı alındıktan sonra ödeme güvenli acente tarafından serbest bırakılacaktır. Her şeyi güvenli bir işlem lehine sağlamaya çalışıyoruz.

Başka bir güvenli ve güvenli işlem yönteminiz varsa lütfen bize bildirin. Şirketinizle işimizi genişletmek bizim için bir zevk olacaktır. Dilerseniz sipariş vermek için bizi arayabilir veya mail atabilirsiniz.

Nakliye ve taşıma ücretleri ekstra olarak tahsil edilecektir.