Alıcılar Eğlendiriyor

Bizim Hikayemiz

1993 yılında CR Enterprises olarak kurulan, şimdi Rishabh Enterprises olarak bilinen değerli taşlar ve mücevher endüstrisinde 27 yıllık deneyime sahibiz. Bugün yarı değerli ve değerli taş piyasasının öncüsüyüz. Güvenilir ve verimli hizmetimiz sayesinde, ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırlanmış paranızın karşılığını en iyi şekilde sunabiliriz.

Doğrudan Üreticilerden ve Toptancılardan Satın Alın

Toplu olarak satın almayı planlıyorsanız veya seçiminize göre satın almak istiyorsanız, Jaipur, Hindistan’a bir gezi planlamak ve doğrudan Ofisimizden satın almak en iyi fikirdir. Size özel ihtiyaçlarınıza uygun en rekabetçi fiyatlarla sunulan en yeni ve orijinal Gem ve Mücevher ürünlerinden inanılmaz bir seçim ayrıcalığı sunuyoruz.

Hindistan’da Kendi Satın Alma Ofisiniz Gibi Hissedin

Biz Rishabh Enterprises olarak Hindistan’daki profesyonel alıcılarımıza Ofiste Satın Alma olanağı da sunuyoruz. Global müşterilerimiz için çok çeşitli Kaliteli Değerli Taşlar, Boncuklar ve Mücevher ürünlerini çok düşük komisyon oranlarıyla tedarik ediyoruz.

Çalışma Sistemimiz

Ofisimiz Hindistan’ın Mücevher Başkenti Jaipur’da bulunmaktadır ve büyük ve küçük ölçekli üreticiler ve tedarikçilerle iyi ilişkilerimiz vardır, bu da talep ettiğiniz ürünün stoklarımızda bulunmaması durumunda talebinizi yerine getirmemizi sağlar.

 

Satın alma temsilcileriniz olarak, olağanüstü verimlilikle mükemmel kalitede ürünler elde etmenize yardımcı olacağız. Ürünleri pazardan temin ederken ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurur ve size en iyi teklifi almak için sıkı bir pazarlık yaparız. Pazardan mükemmel ürünler almanıza yardımcı olmanın yanı sıra, yüksek kalite kontrol önlemlerini gözlemleyerek gönderinizin zamanında sevk edilmesini de sağlayacağız. Tüm bunların yanı sıra, mükemmel bir tedarik zincirine sahip olduğumuz ve böylece size mükemmel sonuçları ve eksiksiz ürün memnuniyetini garanti ettiğimiz için, kapsamlı satış ağımızdan da faydalanabilirsiniz.

 

Ofisimizde ürün satın alan müşterilerimizden %5 ila %10 komisyon alacağız. Komisyon yüzdesi, müşterinin ürün miktarına bağlı olacaktır.

Dünyanın Her Yerinde İhracat İmkanı Var!

Fiyatlara, kaliteye, miktara, teslimat şartlarına vb. karar verdikten sonra, deneyimli ve yetkin personelimiz, gerekli tüm belgeler ve ücretler dahil olmak üzere en katı kalite kısıtlamalarını gözeterek gönderilerinizi hızlı bir şekilde teslim eder.

Misafir Hizmeti Mevcuttur

Jaipur’a gelmek isteyen tüm alıcılar için, müşterilerin isteğine göre çok uygun fiyatlarla beş yıldızlı ve üç yıldızlı otellerde oda ve araba rezervasyonları yapacağız.