Şimdi Sipariş Ver

1993 yılında CR Enterprises olarak kurulan, şimdi Rishabh Enterprises olarak bilinen değerli taşlar ve mücevher endüstrisinde 27 yıllık deneyime sahibiz. Bugün yarı değerli ve değerli taş piyasasının öncüsüyüz. Güvenilir ve verimli hizmetimiz sayesinde, ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırlanmış paranızın karşılığını en iyi şekilde sunabiliriz.

Bizimle sipariş vermeden önce lütfen aşağıdaki birkaç adımı bulun.

Adım 1: Sorgulama Sepeti’nde istediğiniz ürünleri seçin

Satın almak istediğiniz ürünü direkt olarak açıp Talep Edin butonuna tıklayarak iletişim bilgilerinizle birlikte talebinizi bize iletebilirsiniz. Diğer bir seçenek ise istek listesi butonuna tıklayıp ardından Sorgulama Sepeti seçeneğine tıklayarak gereksinimlerinizi toplu olarak iletmektir. İstediğiniz sipariş öğelerini web sitemizde bulamazsanız, özel siparişinizi bize e-postayla da gönderebilirsiniz.

Adım 2: Sipariş Onayı ve Ön Fatura

Siparişinizi aldıktan sonra, istediğiniz ürünlerin mevcudiyetini kontrol edeceğiz ve siparişinizin Performa Faturası ile sipariş onayı için size bir e-posta göndereceğiz.

Adım 3: Ödemenin Yapılması

Onayınızı aldıktan sonra, doğrudan PayPal üzerinden ödeme yapabilir veya diğer herhangi bir ödeme şekli için bizimle iletişime geçebilirsiniz; size ayrıntıları ileteceğiz.

Adım 4: Ödeme Onayı ve Sipariş İşleme

Ödeme onayınızı aldıktan sonra siparişinizi üretim departmanımıza ileteceğiz ve siparişiniz üzerinde çalışmaya başlayacağız.

Adım 5: Parsel Gönderimi, Son Fatura ve Takip Kimliği

Siparişinizi işleme koyduktan sonra paketinizi paketlemeye başlayacağız ve istediğiniz yönteme göre (Hindistan Hızlı Posta Hizmetleri, UPS, Hava ve Deniz Kargo) size göndereceğiz. Paketinizi gönderdikten sonra size Son Faturayı ve paketinizin Takip Kimliğini içeren bir e-posta göndereceğiz.

Not: Siparişinizi E-posta ve Telefon yoluyla da gönderebilirsiniz.